Ja tam tez moge jechac do Grodziska. Szczegolnie na dobre nalesniki.
Jak przeciągnąć kable do wzmacniacza z radia do bagażnika ??
Zwiń
X
-
Jak przeciągnąć kable do wzmacniacza z radia do bagażnika ??
Witam
Przeryłem już całe Sound & Multimedia i jakoś nie znalazłem fotek gdzie przeciągnąc kable od radia do wzmaka do bagaznika. Ponadtto musze doprowadzić prąd do tego wzmaka.
Proszę o poradę jak i gdzie w moim samochodziku ??
Dzięki bardzo
-
-
wyjmiesz radio, to bedziesz widzial ile tam jest miejsca, ale na pewno starczy.
u mnie to mniej wiecej wyglada tak: kabel idzie w prawo za schowkiem, po takiej gumowej oslonie nad stopami. potem za nieduza oslona plastikowa kolo stop przed drzwiami wchodzi pod tapicerke (do progu) - to jest chyba na dwie sruby przykrecone. z drzwi sciagalem uszczelki w dolnej czesci i rozbieralem plastiki. na tylnym nadkolu (od strony drzwi) plastik jest na takiej delikatnej srubie plastikowej (a moze i dwoch) na ktore trzeba uwazac bo latwo zerwac gwint. troche problemu moze byc tez z rozebraniem plastiku na slupku miedzy drzwiami gdyz zachodza jeden na drugi - rowniez trzeba uwazac aby nie polamac. u mnie pomocne bylo "podciagniecie" plastikow na tym slupku.
sam kabel, to juz jakos tam ulozysz.
ja zaczynalem kladzenie od bagaznika, jakos mi bylo latwiej.
przy skladaniu zwroc uwage, czy dywaniki podchodza wszedzie pod plastik.
dotyczy to o1 kombi.
schowka nie demontowalem ani razu.O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Radzę przed tą robotą odłączyć akumulator, bo na zaciskach śrubowych (30) jest cały czas napięcie i przy zwarciu do masy mogą być niezłe fajerwerki :wink:DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
Sigma_74
podłacz do akumulatroa ale zrób zabezpieczenie, jak uda mi sie i chcesz zrobię ci zdjecie jak ja mam to zrobionei w progach ja mam w dwóch ze wzgledu na zasilanie i chincze
Komentarz
-
Sigma_74
-
Sigma_74
Komentarz